Badkamer renovatie

MD Badkamerrenovatie

Dé partner voor jouw badkamer renovatie

Wil je je badkamer renoveren? Dan is MD Badkamerrenovatie je partner. Complete en gedeeltelijke badkamerrenovaties zijn onze specialiteit. 25 jaar ervaring, tot je dienst.

Onze 3 formules

Is je stijl eerder modern en minimalistisch of hou je juist van badkamerinterieurs met een authentieke, landelijke look? We maken je badkamer volledig op maat en in een stijl die past bij jouw smaak en voorkeuren.

Je droombadkamer in 5 stappen

Bij MD Badkamerrenovatie kan je rekenen op een efficiënte, vakkundige en persoonlijke service. Vanaf het eerste contact tot en met de afwerking. Compleet nieuwe badkamer of eenvoudige restyling, al onze projecten volgen we op volgens dit 5-stappenplan.

Stap 1

Vertel ons wat je nodig hebt

Een nieuwe douche installeren, je badkamer opnieuw indelen of volledig renoveren? Laat onze interieurarchitecten weten wat je nodig hebt.

Stap 1

Stap 2

Wij komen vrijblijvend kijken

Hoe groot is je badkamer, waar lopen de leidingen en welke mogelijkheden biedt de ruimte? We komen bij je langs om alles te bekijken en op te meten. Gratis en geheel vrijblijvend.

Stap 2

Stap 3

Offerte met 3D-ontwerp

Onze eigen ontwerpstudio maakt een 3D-schets op basis van de opmetingen en jouw wensen. Zo krijg je een realistisch beeld van het mogelijke eindresultaat.

Stap 3

Stap 4

Finetunen en keuzes maken

Een kleiner wasmeubel, een grotere inloopdouche of een andere indeling? Op basis van je feedback stellen we het ontwerp op punt en helpen we je bij het uitkiezen van de juiste toestellen en materialen.

Stap 4

Stap 5

Badkamer renovatie en afwerking

Onze vakmensen installeren je sanitaire toestellen, leidingen, badkamervloer, … en werken alles af tot in de puntjes. Snel, efficiënt en met een minimum aan overlast.

Stap 5

Van bad naar douche

bad-naar-douche-origineel bad-naar-douche-aangepast

Onze badkamer renovaties

Is je stijl eerder modern en minimalistisch of hou je juist van badkamerinterieurs met een authentieke, landelijke look? We maken je badkamer volledig op maat én in een stijl die past bij jouw smaak en voorkeuren.

Stel ons je vraag
Hoe ingrijpend zijn de renovatie werken?

Waarom voor MD Badkamerrenovatie kiezen?

Met MD Badkamerrenovatie kies je voor ervaring, vakmanschap en een hands-onaanpak. We kennen ons vak en leveren altijd kwaliteit, of het nu gaat om een facelift of een complete badkamer renovatie.

Scroll naar boven

Bedankt voor uw bericht

We hebben uw bericht goed ontvangen en komen hier zo snel mogelijk op terug!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.