Badkamer renovatie Zwevegem

Realisaties

Complete make-over

Zwevegem

Nieuwe sanitaire toestellen, nieuwe leidingen en een compleet nieuwe look: deze badkamerrenovatie maakt deel uit van een groter verbouwproject. De rijwoning in Zwevegem werd volledig gestript en opnieuw ingedeeld.

Voor het uittekenen van de badkamer mochten onze interieurarchitecten helemaal vanaf nul starten. Ze kozen voor een ontwerp dat speelt met kleuren en natuurlijke materialen. Naast een ruim badkamermeubel omvat het design een comfortabele douche en een bad waarin de bewoners heerlijk kunnen ontspannen na een drukke werkdag.

De gebruikte materialen zorgen voor een speelse, natuurlijke uitstraling die past bij de rest van de woning. Extra pluspunt: alles is makkelijk te onderhouden.

Galerij

Klant aan het woord

4.5/5

"We zijn bijzonder tevreden over het geleverde werk. Van begin tot einde werd alles deskundig en stipt aangepakt. Een aanrader!"

Realisatie delen:

Meer info of een offerte?

Wil je weten hoe we ook jou kunnen helpen? We komen graag bij je langs voor een gesprek.

Hoe ingrijpend zijn de renovatie werken?

Waarom voor MD Badkamerrenovatie kiezen?

Met MD Badkamerrenovatie kies je voor ervaring, vakmanschap en een hands-onaanpak. We kennen ons vak en leveren altijd kwaliteit, of het nu gaat om een facelift of een complete badkamer renovatie.

Scroll naar boven

Bedankt voor uw bericht

We hebben uw bericht goed ontvangen en komen hier zo snel mogelijk op terug!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.